Известие

Collapse
No announcement yet.

DVD/цифрова телевизия и мп3 през навигагиятя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• DVD/цифрова телевизия и мп3 през навигагиятя

здравйте колеги сега се прави едно проектче и като гледам е много успешно , през диспеля на навигацията можете да гледате DVD / отделно цифров тунер се инталитра , и мп3 та , има си и входове за сд карти и ......
    та ще кажа цената отделно колко излиза , има варианти сами да си инсталирате ( което отнема поне 2дни окабелиране ) и познания по материята или ние да е инсталираме
    та ще пусна клип как е станало

предолагам на много от вас ще им е интересно да си гледат ТВ през диспеля на навигацията )

подробснотти и филмче през седмицата
    Last edited by WhitePower; d.m.y г., 16:04.
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Наистина ще е интересно!
    Чакам с нетърпение

Comment

Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
      Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

http://vbox7.com/play:4dd18fb1

това е едно леко демо но ще е готово след нляколко часа още се обработва

сега ще спонема какво се прави
        слага се външен dvd плеар със съответните му входове и изходи , после една джажа да активира ченджър входа на навигацията която сме направили предварително , после едно окабеляване има няма 2 дни
        цифровия тунер е опция - може и аналогов а може и без тунер

за цени на частите без инсталацията и със нея на лични
        записа е малко кофти но толкова може фотото
        Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Само тунер може ли?
          Звука успяхте ли да го подобрите?
          При висока скорост работи ли нормално?
          166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от SoHm Покажи съобщение
            Само тунер може ли?
            Звука успяхте ли да го подобрите?
            При висока скорост работи ли нормално?
            ) естесженно че при висока не работи
            дават го че ако си със 2 антенен тунер можеш до 50 км да караш и да гледаш - говоря само за цифров , иначе при аналоговоя всеки знае как е
            наи трудното е да се подкарат входовете на аудио усилвателя на и виое входовете на ИЦСа
            за едното се иска специален контролер за да лъже че има закачен CD changer , а другото е да разглобил ICSа и да му изкараш входовете на ТФТ диспея и ..............

цената цената е ТАКАВА
            ударихме една черта и нещата стъпват на 1300 лева без ТВ тунера И АНТЕНИТЕ

това вкючва :
            преработка на ICS-a
            CD changer emulator
            праубразователи на напрежение - 3 на брой
            конвертори на виео сигнали
            DVD priemnik ( usb , SDcard, MP3 иииии........ без суптитри на български )
            и инсталация и окабеляване и кабели
            Last edited by WhitePower; d.m.y г., 11:37.
            Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Избрали сте чудесна група за демонстрацията
              Искам да попитам двд-то каде сте го монтирали и как се управлява ?
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06

Comment

Първоначално публикувано от JK Покажи съобщение
                Избрали сте чудесна група за демонстрацията
                Искам да попитам двд-то каде сте го монтирали и как се управлява ?
                DVD- то е във жабката с малко рязане на пластмаси иначе може и във багажника и да го заредиш с карта и UBS и диск

иначе се управлява със дистанционно самото двд а само си превключваш видео входа и аудио-то с бутона за цд чангера
                Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Добре де аз като имам чейнджър трябва ли да лъжеме пак компа , не е ли по лесно? И аз също искам евентуално само тунер , ако предлагате така и какви са парите?
                  Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
                    Добре де аз като имам чейнджър трябва ли да лъжеме пак компа , не е ли по лесно? И аз също искам евентуално само тунер , ако предлагате така и какви са парите?
                    ако имаш ченджър платката отпада
                    ама звука за тунера от къде ще влезе ако ползваш неговите входове , трябва да измислим някакъв превключвател на входовете да ги вътри на ченджъра и на ТВ то
                    и само ТВ или и двд се иска
                    Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

колега то вече на всеки ъгъл в софия слагат и не за 2 дена ами за 6 часа
                      ALFA ROMEO 155 2.0 T.S.
                      ALFA ROMEO 166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от bobbybg75 Покажи съобщение
                        колега то вече на всеки ъгъл в софия слагат и не за 2 дена ами за 6 часа
                        хубаво де нека , аз знам за 2 дни какво мога да наравя а за 6 часа не ми е ясно какво правят , или по точно ми е ясно какво мазало става
                        както и да е , нема какво да споря със хора дето незнаят за какво иде реч са само са чули нещо
                        Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Интерсно ми е да знам колко оделно струва :

1) Наречен "специален контролер за да лъже че има закачен CD changer" за аудио вход ? (които всъшност крия един ПИК за най много 5 долар общо)

2) конвертори на видео сигнали който предполагам е конвертор composite към SCART ?

Някои може ли да каже ?
                          Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение

Comment

Първоначално публикувано от Christweil Покажи съобщение
                            Интерсно ми е да знам колко оделно струва :

1) Наречен "специален контролер за да лъже че има закачен CD changer" за аудио вход ? (които всъшност крия един ПИК за най много 5 долар общо)

2) конвертори на видео сигнали който предполагам е конвертор composite към SCART ?

Някои може ли да каже ?
                            от горе казаното , не виждам смисъл да ти отговарям
                            прочети малко и пак пиши щото глупости не ми се слушат
                            а scarta можеш да си го сложиш на ТВ-то в къщи

желая ти успех и ми се обади като го направиш със пик и scart

ако беше толкова лесно вервай ми 99 % от 166 ците щеха да гледат виоеклипове вътре

а ако имаш лични отношения към мене не е тука мястото

аз казвам че го мога и съм преборил системата със хиляди мъки и съм учил за тези неща със години и пак беше супер трудно

цената я има по горе

и на последно чакам извинене за напдаките
                            Last edited by WhitePower; d.m.y г., 15:59.
                            Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
                              и на последно чакам извинене за напдаките
                              Човек, не знам къв ти е проблема но вобще не те нападам.
                              Питам сериозно колко струват тези елементи оделно - може да искам само AUX-IN или пък само VIDEO-IN.

желая ти успех и ми се обади като го направиш със пик и scart
                              Първо, за ПИКа се реферирам към GNUnilink. Има и вариант за Атмега със AVRUnilink.
                              Не си го измиля.
                              Второ, ICS си има SCART вход (RGB + Synch). Всичките по youtube които вкарат ДВД успяват само защото имат директен изход като SCART. Така че е нужно само конжертор composite-SCART за да стане по универсално.

цената я има по горе
                              Даваш 1300лв за цялата инсталаця и тва е. Аз питам по оделно. Но недей да отгориш щом имаш чуство че те нападам де...

ако беше толкова лесно вервай ми 99 % от 166 ците щеха да гледат виоеклипове вътре
                              Добре, ще се уверявам сам и после пак ще коментирам подробно.
                              Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение

Comment

Working...
                              X